Bijna op de helft! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Annemiek Boonstra - WaarBenJij.nu Bijna op de helft! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Annemiek Boonstra - WaarBenJij.nu

Bijna op de helft!

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

09 April 2006 | Spanje, Barcelona

Hallo allemaal,

Hoe is het daar in Nederland?
Ik realiseerde mij dit weekend dat ik alweer bijna op de helft van mijn stage zit, nog drie dagen werken en dan heb ik de eerste helft er alweer op zitten...

Onvoorstelbaar dat de tijd zo snel gaat, heb zelf helemaal nog niet het idee dat ik hier al zolang zit. De weken gaan ook heel snel voorbij, maandags heb je het idee dat er nog een hele lange week moet komen maar voor je het weet is het vrijdag. Best een goed teken dat de dagen zo snel gaan, als je het niet naar je zin hebt kan de tijd ook heel traag gaan...

Aankomende week moet ik drie dagen werken en dan heb ik Semana Santa... dat betekent vrij tot en met maandag! Heerlijk zeg alweer een kleine vakantie. We hebben hier in Spanje echt veel feestdagen waarop je vrij bent... per jaar zijn het er 15!!!
Hoeveel hebben we eigenlijk in Nederland? wel wat minder zeker. De meeste mensen gaan dan ook deze week op vakantie, op mijn werk is meer dan de helft van de mensen dit weekend op vakantie vertrokken. Door drie dagen vrij te nemen kun je tien dagen op vakantie, lang niet slecht!

Ook mijn huisgenoten zijn allemaal op vakantie. Daniela is naar Italië om te stemmen tegen Berlusconi, Franck en Romina zijn naar Corsica waar een deel van zijn familie woont en vervolgens gaan ze naar Sardinië. En Fernanda mijn nieuwste huisgenote zit een week op Mallorca...
Met andere woorden ik heb het appartement een week lang voor mezelf. Alhoewel mijn vriendinnetje Jolie ( de hamster ) houd me gezelschap. Wel even wennen hoor als je gewend bent dat er hier altijd mensen rondlopen...

Donderdagavond ben ik uit eten geweest met Maarten en Diederik van mijn opleiding, Maarten was nl jarig. Hardstikke gezellig we hebben weer een leuk restaurantje gevonden waar de prijzen weer verassend laag waren en het eten van geweldige smaak!
Daarna zijn we naar de London bar geweest, dit is een bar waar er een soort van open podium is... Mensen nemen allemaal een instrument mee en kunnen zich inschrijven op een lijst, elke 2 nummers staat er dus een complete andere setting op het podium te spelen. Geweldig om te zien hoe die mensen genieten van het muziekmaken. Echt de meest uiteenlopende mensen staan met elkaar te spelen. Ik vind het echt ongelofelijk hoe deze mensen zonder te oefenen zomaar met elkaar iets moois neer weten te zetten op pure improvisatie basis!!!

Dat was dus wel even genieten, uiteraard weinig geslapen en de volgende morgen vroeg naar het werk. Was extra vroeg begonnen zodat ik lekker om 5 uur weg zou kunnen...
Komt Pascual om half vijf binnen, of ik hem nog heel even wilde helpen met het CRM programma (dat waar ik de eerste week een cursus van heb gehad) uiteindelijk liep ik dus om kwart voor zeven het kantoor uit!
Ik was echt helemaal stuk, lekker 's avonds wat fims bekeken en zaterdag uitgeslapen.

Had gisteravond een feest, een lunch met daarna gezellig wat drinken en 's nachts op stap. Was helemaal klaar om te gaan toen ik besloot nog even iets te drinken op mijn balkon. Het was daar zo lekker warm en heerlijk dat ik weinig zin had om me te verplaatsen. Heb het feest afgebeld, mijn matras op het balkon gelegd en de hele middag tot ongeveer acht uur 's avonds op het balkon in het zonnetje gelegen...wat fijn! Was de hele week een beetje ziekjes geweest en had vrijdag ( ook dankzij donderdagnacht )bijna geen stem meer over...
Heb dus dit weekend uiteindelijk even lekker een beetje kunnen uitzieken en uitslapen. Was wel nodig zo bleek... heb vannacht alweer bijna 14 uur non-stop geslapen!

Hoe dan ook ben nu helemaal fit voor de komende week. Ben dus vanaf donderdag vrij en zaterdagochtend komen Johan en Chantal gezellig een weekendje langs! Vind het echt super dat er zoveel mensen zijn die even langskomen!

Stop er eerst maar weer even mee, wil nog even naar de sportschool... Iedereen heel veel plezier dit weekend en tot gauw natuurlijk!

Veel liefs en hasta la proxima,

Annemiek

PS: Vincent en Sybella gefeliciteerd met jullie nieuwe huis!!! Wat leuk om te horen dat jullie eindelijk iets hebben gevonden!

• 10 April 2006 - 10:53

Bibiche:

Hey Annemiek,

Je krijgt de groetjes uit Turkije!!! Het is hier even bewolkt dus ik ben even achter de computer gedoken, vandaar dit bericht. Ik mail snel even wat langer!!

Kus Bibiche

• 10 April 2006 - 14:30

Diederik:

Hey annemiek,

leuke site hoor!! Spreek je snel. Groetjes Diederik

• 11 April 2006 - 10:15

Vincent En Sybella:

Dat zonnetje ziet er wel aantrekkelijk uit, hoor! Het wordt tijd dat de temperaturen in Nederland ook met rasse schreden omhoog gaan.

Jaja, wij gaan een drukke maar leuke tijd tegemoet: huis verbouwen in De Meern. Als je terugkomt, zitten wij al in onze nieuwe woning en heb je dus geen afscheid kunnen nemen van onze watervilla in Hilversum. Maar daar hoef je niet rouwig om te zijn, dat zijn wij ook niet haha!

Meissie, nog heel veel plezier en geniet van de tweede helft net zo als van de eerste...

Vincent en Sybella

• 12 April 2006 - 15:14

Emily:

Hey meid! Fijn te horen/lezen dat het zo goed met je gaat! Hier gaat ook alles ok! Sta nog steeds fulltime voor de klas en ik hoop dat ik ook na de zomervakantie verder mag gaan daar! We zullen zien! Er is in ieder geval weer eentje zwanger daar dus die moet in oktober ook met zwangerschapverlof! Hahahah!! Als je weer terug bent in groningen dan moeten we maar eens wat afspreken om bij te kletsen!! Geniet er nog maar flink! Ik blijf je verhalen in ieder geval met plezier lezen! Dikke kus!!!!

• 13 April 2006 - 17:22

Nadine:

Hé Annemiek!

Ik heb net al je verhalen gelezen! Klinkt allemaal super! Ben stiekem best jaloers... Ik tref het nl niet zo met die stages! Nou, genietse nog! Ik houd je site nu in de gaten!

X Nadine.

• 18 April 2006 - 17:13

Joke:

hoi prinses,

wat fijn dat het allemaal zo goed gaat, geniet ervan en pas goed op jezelf. liefs Joke

• 23 April 2006 - 09:36

Kees En Jannie Heslinga:

Hallo Annemiek,
    Wat fijn dat het zo goed met je gaat in Barcelona.
    In de gemeente gaat alles ook goed. We hebben net samen Pasen gevierd. Heb je daar ook een gemeente?
    Of zijn er geen evangelische gemeenten?
    Je hebt een leuke website, met interesse gelezen.
    Vriendelijke Groeten,
    en Gods Zegen toegewenst,